LIDIA BUBLE lansează un nou single de succes - “Eu Voi Fi”


Dupa succesul single-ului “Mi-e bine”, care a adunat peste 28 de milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat primele pozitii in topurile radio si TV saptamani la rand, Lidia Buble lanseaza o noua piesa, “Eu Voi Fi”. Produs in studioul Akcent Music, single-ul “Eu Voi Fi” prezinta o poveste de dragoste in care orice indragostit visator se poate regasi cu usurinta. 

Odata cu piesa “Eu Voi Fi”, Lidia a lansat si o campanie cu acelasi nume, in care a publicat mai multe poze din viata privata insotite de texte despre ea si persoanele dragi din viata ei. “Piesa #EuVoiFi este o declaratie de dragoste si mi s-a parut momentul potrivit sa invit publicul in sufletul meu si sa ii arat si alte fatete ale omului Lidia. Practic, e un jurnal cu poze si ganduri.”, declara Lidia.

Videoclipul piesei “Eu Voi Fi” a fost filmat intr-un decor spectaculos in care Lidia a jucat rolul unei actrite hollywoodiene. Productia videoclipului a durat cateva saptamani pentru ca toate detaliile sa fie puse la punct. Pentru clip, artista a avut 3 tinute vestimentare create special pentru ea. “Filmarea videoclipului piesei “Eu Voi Fi” a avut loc intr-un conac boieresc spectaculos. Mi-a placut atat de mult echipa si tot ce s-a intamplat pe set, incat am facut abstractie ca erau sub 0 grade, iar eu purtam rochite de vara. Tot efortul a meritat si sunt foarte bucuroasa de rezultat. Sper sa va placa!”, adauga artista.

Lidia Buble si-a inceput cariera cu piesa “Noi simtim la fel”, iar in 2014, a fost premiata pentru “Best New Act” in cadrul Romanian Music Awards. In 2015, a lansat cel de-al doilea single, “Inima nu stie”, urmat de “Le-am spus si fetelor” (feat Amira). Dupa hitul “Le-am spus si fetelor”, Lidia a colaborat cu Adi Sina pentru piesa “Ma certi”. In 2016, Buble si Matteo au lansat piesa "Mi-e bine" in Sibiu, la premiile Media Music Awards, in fata a peste 40.000 de oameni. 

Un produs Blogger.