Mira lansează single-ul și videoclipul "Anii mei"


Mira revine cu single-ul si videoclipului “Anii mei”, un statement despre dragoste si relatii, timp si momentele frumoase petrecute impreuna, care raman intiparite in minte pentru totdeauna.  Videoclipul a fost filmat in Bucuresti si in Dobrogea, in regia lui Ionut Trandafir. Din echipa de styling fac parte: Malvina Isfan, George Cozma si Ionut Dimache. Muzica a fost compusa de Seniuc Sorin Adrian, Tirtirau Alexandra, iar textul a fost scris de Seniuc Sorin Adrian si Tirtirau Alexandra.

"Simt ca noul single este ceva fresh in abordarea mea muzicala si asta imi place pentru ca sunt adepta diversitatii. Piesa are un vibe aparte, cu influente estice si imi doresc foarte mult ca mesajul piesei sa ajunga la public. Filmarea a fost o experienta si o abordare noua, iar pe aceasta cale ii multumesc lui Ionut Trandafir pentru ca a reusit sa-mi puna piesa in imagini intr-un mod artistic. ", declara Mira.

Mira a devenit cunoscuta publicului odata cu participarea la Vocea Romaniei. La inceputul anului 2013, imediat dupa terminarea concursului, aceasta a colaborat cu Allexinno, cu care a lansat "Loving you" si "In love". Ulterior, Mira a lansat “Dragostea nu se stinge” in colaborare cu What’s Up si KIO, piese cu Zhao, cu Piticu’ si nu in ultimul rand, featuring-ul cu Corina si Skizzo Skillz pentru “Fete din Balcani”, piesa ce a adunat peste 55 de milioane de vizualizari. Anul trecut, frumoasa artista a lansat single-ul si clipul “Bella”, o piesa de succes ce a generat peste 24 de milioane de vizualizari pe YouTube.  

Un produs Blogger.