DJ Sava lansează single-ul și videoclipul, “Nena”, featuring Bárbara Isasi


DJ Sava lanseaza un nou single si videoclip! De data aceasta, artistul colaboreaza cu Bárbara Isasi, solista trupei Mandinga, pentru “Nena”, o piesa hot, care te trimite cu gandul direct pe plaja, la soare.

Piesa este compusa de Theea Minculescu, Vlad Lucan, Alex Cotoi, Constantin Sava si produsa de artist, iar clipul, in regia lui Alex Ceausu, este filmat in Cancun, pe coasta Golfului Mexic.

“Mi-a placut foarte mult sa lucrez cu Bárbara si pot sa zic ca sunt indragostit de Mexic! “Nena” este o piesa la care am lucrat cu mare drag si sper sa va placa la fel de mult cum imi place si mie!”, declara DJ Sava.
 “Sunt foarte mandra de acest proiect! A fost o placere sa lucrez cu DJ Sava si sunt recunoscatoare pentru aceasta oportunitate. Ma bucur ca “Nena” este in spaniola, limba mea materna, si are un vibe exotic, cu ritmuri flamenco! “Nena” este primul meu videoclip si este o experienta pe care nu o voi uita niciodata.  Vreau sa multumesc label-ului Cat Music pentru sprijin si echipei care a facut o treaba minunata! Abia astept sa vad reactia publicului! , adauga Bárbara.

Anul 2016 inseamna pentru DJ Sava trei super-colaborari: “Dulce Amar” (feat. Alina Eremia & What’s Up), “Love in Dubai” (feat. Faydee) si “I Loved You” (feat. Irina Rimes), fiecare dintre ele cu milioane de vizualizari pe YouTube inca din primele saptamani de cand au fost lansate.

Din primavara lui 2016, Bárbara Isasi este solista trupei Mandinga. Tot in 2016, frumoasa artista a participat la Vocea Romaniei. Bárbara a iesit din competitie dupa etapa knockout-urilor, insa nu inainte de a trasmite multa emotie prin interpretarile sale de exceptie.

La sfarsitul anului trecut, Cat Music, cea mai importanta casa de discuri din Romania si un jucator important al industriei muzicale internationale, a fost primul label din Romania care a deschis o filiala internationa – Cat Music Spain.

Un produs Blogger.