Dr. Mako lansează "My Kiss", feat. Alice S


Dupa piesele lansate alaturi de Oana Radu care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, Dr. Mako revine cu single-ul “My Kiss” (feat. Alice S) , o piesa dance, cu influente deep house, in ton cu primavara si vara ce urmeaza.  Piesa este compusa de Dr. Mako si produsa de artist si Cristian Tarcea (Monoir).  

"Pentru mine piesa "My Kiss" reprezinta de fapt o revenire la muzica de club - o dragoste mai veche. Vocea Alinei Statie se potriveste perfect cu sound-ul piesei, iar “My Kiss” este o piesa care te duce cu gandul la vacanta, care-ti da o stare frumoasa si care te face sa visezi. Sper sa va placa!", declara Dr. Mako. 

"Piesa “My Kiss” este a doua piesa in colaborare cu Dr Mako. De data asta, insa un alt gen, un alt vibe si evident o alta poveste. Pentru mine, este un debut in muzica house si este o provocare pe care o accept cu placere.", adauga Alice S. 

Dr Mako, compozitor si producator, a dedicat ultimii ani productiei muzicii pop si dance. Pana in prezent, artistul a colaborat cu Oana Radu pentru piese precum “Tu” (feat. Eli), “Ea a fost prima" ( ft. Pacha Man) , "Dragostea-i nebuna", "Stai" ( ft. Doddy). 

Un produs Blogger.