Geørge lansează single-ul și videoclipul “Noi”, alături de Cat Music

Geørge revine cu un nou single si videoclip – “Noi”. Clipul este regizat de Florin Botea si traduce in imagini o poveste de dragoste puternica, ce trece peste orice impediment. Piesa, produsa in studioul HaHaHa Production, este compusa de Serban Cazan, Florin Boka, Feli, Alex Stancu, Cristi Pascu & George.

“Ma simt entuziasmat de fiecare data cand ascult melodia! Are o energie pozitiva care te face sa te misti indiferent de starea in care te afli! Le multumesc celor de la HaHaHa Production si in special lui Feli, care a venit cu refrenul super catchy, dar si lui Serban Cazan, Smiley si Cat Music. A fost o chimie absoluta intre mine si echipa cu care am lucrat. Ideea piesei si a clipului este ca noi, ca si cuplu, chiar daca suntem inconjurati de “ruine”, reusim sa ramanem “noi”, in energia noastra, sa ne iubim cum stim “noi”, pentru ca “nu e nimeni ca noi”. V-am pregatit cateva surprize, dar pentru asta, puteti intra pe pagina mea de Facebook www.facebook.com/Georgeofficial.ro. “, declara artistul.

Anul trecut, Geørge a lansat “Iubirea noastra frige”, “Detector de minciuni” (feat. Amna). Tot in 2016, artistul a colaborat cu Jo si Andreea Banica pentru single-urile “Nimeni nu-i perfect” si “Rain in July”, piese de succes ce au adunat impreuna peste 40 de milioane de vizualizari.  

Un produs Blogger.