Hurts lansează un nou single şi videoclip – “Beautiful Ones”


Hurts revine cu un nou single, “Beautiful Ones”. Piesa, o “celebrare a individualitatii”, asa cum o descrie trupa, are un videoclip uimitor, in care protagonistul este solistul Theo Hutchraft.

Clipul surprinde personajul principal intr-o situatie dificila, in care acesta este abuzat din cauza alegerilor sale. Povestea clipului este reprodusa invers si imbina momente de ura, dragoste, brutalitate si frumusete.

Au trecut sapte ani de la lansarea hitului "Wonderful Life" si al albumului de debut, "Happiness". De atunci, duo-ul britanic este unul dintre cele mai populare band-uri pop din Europa. Pana in prezent, Hurts a lansat zece albume de top si numeroase hituri care au avut succes in Germania, Elvetia, Austria, Belgia, Irlanda, Rusia, Polonia, Ucraina, Finlanda si UK. In plus, a vandut peste 100.000 de bilete in cadrul concertelor din 2016, devenind una dintre cele mai apreciate trupe britanice din ultimul deceniu. 

Dupa marea ascensiune din 2010, Theo Hutchcraft si Adam Anderson au lansat alte doua albume - Exile (2013) si Surrender (2015).

Un produs Blogger.