Simona Nae lansează single-ul și videoclipul “Mă îndrăgostesc”


Simona Nae revine cu single-ul si videoclipul “Ma indragostesc”, o poveste despre dragoste fara limite si reciprocitate. Piesa este scrisa de Simona Nae si produsa de Catalin Dogaru.

“Am scris aceasta piesa pentru toti indragostitii. Mi-am dorit sa aduc aminte tuturor oamenilor ca iubirea poate fi nemarginita. Aud prea des in ziua de astazi ca nu mai exista iubire adevarata. Ba da, daca a existat candva exista si acum. Nu are cum sa dispara. Ea exista si este acolo in inimile noastre. Trebuie doar sa ii dam voie sa se exprime. Multi isi retin iubirea, o tin incatusata de parca ar fi un lucru rau sa iubesti. Iubirea, oricum ar fi ea, este cel mai frumos sentiment de pe Pamant. Ea ne aduce impreuna. Eu cred cu tarie in dragostea adevarata, in acea dragoste care tine pana la adanci batraneti, in acea dragoste care te face sa te indragostesti zi de zi de aceeasi persoana si sa o iubesti cu fiecare zi mai mult. Am fost inspirata in scrierea piesei, atat de cuplurile tinere, cat si de cele octogenare. Ma bucur ca un copil atunci cand vad prin parc batranei, tinandu-se de mana. Vreau sa vad din ce in ce mai multe cupluri asa. Sper ca am reusit sa aduc in sufletele oamenilor, prin aceasta piesa si acest videoclip, bucuria iubirii. “, declara artista.

Videoclipul este regizat si produs de Adi Paduretu, iar tinutele au fost realizate de Luiza Ganea Showroom si Trends by Adina Buzatu. Povestea clipului se concentreaza pe dragostea cuplurilor de toate varstele si modul in care aceasta evolueaza pe parcursul anilor.

Simona Nae a cucerit inimile publicului odata cu lansarea hitului, “Coji de portocale”.  Desi a stat departe de ochii presei, frumoasa artista a continuat sa lucreze intens in studio. In 2013, Simona Nae lanseaza “2 nebuni”, una dintre cele mai ascultate piese difuzate pe radio la momentul respectiv, apoi a urmat “K pe Beat” si “Doar tu” (alaturi de Ralflo). In 2014, artista lanseaza “Indian Summer”, iar un an mai tarziu, revine cu single-ul de succes, “Tu me amas”.

Un produs Blogger.