Noaptea Târziu lansează cover-ul “Kendama” ( “La Tine” - What’s Up)


Cei trei vloggeri de la Noaptea Tarziu revin cu single-ul si videoclipul “Kendama”! Piesa, care a generat in mai putin de trei zile peste 1 milion de vizualizari pe YouTube, este un cover amuzant al piesei lui What’s Up, “La tine”.

Clipul, filmat intr-un parc din Bucuresti, a adunat mai multi fani Noaptea Tarziu, care stapanesc “arta” kendamei si care si-au dorit sa apara in clipul vloggerilor. Baietii au facut si un concurs cu “jucaria momentului” si pun la bataie trei kendame. Cei care isi doresc sa intre in posesia lor, trebuie sa distribuie piesa “Kendama” pe Facebook cu #ntkendama pana pe 11 iunie.

In prezent, Noaptea Tarziu este in turneu de promovare in tara. Saptamana trecuta, cei trei baieti au ramas blocati timp de cateva ore in Casa de Cultura, din Motru, unde peste 5.000 de oameni au incercat sa se fotografieze cu ei si sa primeasca autografe. Intre 7 si 9 iunie, baietii au participat ca traineri la TIFF, unde au vorbit despre mediul online, functionalitatile sale si legatura acestuia cu cinematografia.

Cuza, Emi si Cucu, asa cum sunt cunoscuti in mediul online, formeaza proiectul Noaptea Tarziu. In cei trei ani de activitate, Noaptea Tarziu a lansat 187 de videoclipuri printre care peste 80 de piese parodiate. Clipurile au generat aproape 273 de milioane de vizualizari si nenumarate reactii pozitive, iar canalul de YouTube al baietilor are aproape 1 milion de subscribers.

Un produs Blogger.