Premieră. Andreea Antonescu lansează piesa şi videoclipul “Amanta fidelă”


Andreea Antonescu revine cu o imagine noua si un single fresh! Artista lanseaza piesa si videoclipul “Amanta fidela” (feat. Chriss JustUs), alaturi de Cat Music. Piesa compusa de echipa lui Adi Cristescu, cu versuri inspirate din viata cotidiana si videoclipul, in regia lui Bogdan Paun, marcheaza revenirea muzicala a artistei dupa o pauza de patru ani.

“Amanta fidela” este despre viciul pe care fiecare dintre noi il are, fie el ascuns sau nu si de orice natura. “‘Amanta fidela’ este despre tot ceea ce ne inconjoara. Toti avem vicii care ne ademenesc si de care nu putem sau nu vrem sa ne despartim si incercam sa ne spunem ca putem trai cu ele ca si cum nu ne afecteaza. Realitatea este insa alta, suntem atrasi de la drumul nostru la orice pas de orice element incitant despre care avem senzatia ca ne va face viata mai palpitanta. A fost prima mea colaborare cu Adi Cristescu si desi am impartit scena de nenumarate ori de-a lungul timpului, e pentru prima data cand lucram impreuna in studio si pot spune ca ne-am potrivit perfect ideile pe hartie, astfel incat piesa finala sa poata exprima exact ce mi-am dorit.”, declara Andreea.

“Amanta fidela” este si prima colaborare a Andreei cu artistul hip-hop Chriss JustUs, un tanar foarte talentat intalnit de Andreea la studio, o colaborare neasteptata pentru ambele parti: “Eram in studio cu echipa de filmare sa ascultam piesa si Chriss era cu ei; ascultand melodia a inceput sa cante partea lui pur si simplu si mi s-a parut ca se potriveste manusa cu ceea ce ne doream eu si Adi sa transmitem, asadar nu a fost ceva programat, ci astrele s-au aliniat astfel incat sa lucram impreuna la noul meu single.”, adauga artista.

Saptamana trecuta, Andreea Antonescu a anuntat printr-o postare pe Instagram, lansarea noului single. Postare a devenit virala, atat datorita mesajului, cat si a fotografiei, care o prezinta pe artista intr-o ipostaza de viciu ascuns si intr-o tinuta provocatoare. Conceptul clipului are la baza mesajul piesei transpus prin atractia fata de lucrurile interzise si de cele mai multe ori ascunse, precum si atractia fata de acelasi sex. “Ideea videoclipului mi-a apartinut in totalitate si sunt foarte multumita de rezultat, fiind pentru prima data cand contribui cu elemente din viata mea personala la un videoclip”, ne spune Andreea.

“Amanta fidela” reprezinta primul single din seria de piese noi pe care Andreea o pregateste anul acesta. “Imi doresc sa cant, fac asta de la 6 ani si nu am sa ma opresc vreodata. Da, simt nevoia sa mai iau si pauze pentru a ma ocupa de viata de zi cu zi, dar muzica a facut si va face mereu parte din viata mea, e <amanta mea fidela>, ‘drogul’ ce ma tine in viata.”

Un produs Blogger.