Ronna Riva lansează noul single Pull The Trigger - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Ronna Riva lansează noul single Pull The Trigger

Share This

Ronna Riva lanseaza astazi videoclipul noului single 'Pull The Trigger' alaturi de artistul nigerian JX.  'Pull The Trigger' a fost produsa de Mym Constantin impreuna cu echipa de la Rompe Music iar mixul si masterul a fost realizat de Cristian Tarcea.

Noul single are o dinamica molipsitoare care a fost transmisa si pe platoul de filmari, ce au avut loc pe plaja din orasul Tuzla, Constanta in regia lui Cristian Tarcea. ''Am vrut o locatie mai aparte, iar apa marii acolo are o culoare deosebita, este ca o zona inca nedescoperita de majoritatea. Ne-am simtit foarte bine iar la final ne-am ales si cu o baie in mare; marturiseste artista''. 

Dupa colaborarea cu artistul american Will Jordan la piesa 'Soul Stealer' si ultimul single 'One Dollar', care a fost licentiat in 5 tari din Europa si a devenit soundtrack-ul emisiunii XTRANIGHT SHOW din Grecia, Ronna Riva promite din ce in ce mai multa muzica, abordand stiluri diferite si actuale. 

'Am muncit foarte mult in ultimii 2 ani pentru a capata experienta in industria muzicala. Drumul nu este usor dar continuam sa ne gandim la strategii noi pentru a atinge mai multe audiente online, unde muzica a capatat noi dimensiuni in ultima perioada. Sper ca noul single si videoclip sa va placa!' - Ronna Riva. 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here