Ronna Riva lansează noul single Pull The Trigger


Ronna Riva lanseaza astazi videoclipul noului single 'Pull The Trigger' alaturi de artistul nigerian JX.  'Pull The Trigger' a fost produsa de Mym Constantin impreuna cu echipa de la Rompe Music iar mixul si masterul a fost realizat de Cristian Tarcea.

Noul single are o dinamica molipsitoare care a fost transmisa si pe platoul de filmari, ce au avut loc pe plaja din orasul Tuzla, Constanta in regia lui Cristian Tarcea. ''Am vrut o locatie mai aparte, iar apa marii acolo are o culoare deosebita, este ca o zona inca nedescoperita de majoritatea. Ne-am simtit foarte bine iar la final ne-am ales si cu o baie in mare; marturiseste artista''. 

Dupa colaborarea cu artistul american Will Jordan la piesa 'Soul Stealer' si ultimul single 'One Dollar', care a fost licentiat in 5 tari din Europa si a devenit soundtrack-ul emisiunii XTRANIGHT SHOW din Grecia, Ronna Riva promite din ce in ce mai multa muzica, abordand stiluri diferite si actuale. 

'Am muncit foarte mult in ultimii 2 ani pentru a capata experienta in industria muzicala. Drumul nu este usor dar continuam sa ne gandim la strategii noi pentru a atinge mai multe audiente online, unde muzica a capatat noi dimensiuni in ultima perioada. Sper ca noul single si videoclip sa va placa!' - Ronna Riva. 

Un produs Blogger.