Jon Baiat Bun și Mario Fresh lansează piesa “Din suflet pentru suflete”


“Din suflet pentru suflete” este cel mai nou single pe care Jon Baiat Bun il lanseaza alaturi de Mario Fresh. Versurile sunt scrise de Jon Baiat Bun, iar muzica este compusa de catre cei doi artisti si Alexandru Bittman. De orchestratie s-au ocupat Razvan Matache si Florin Buzea, iar mixul si masterul au fost realizate de Alex Truta.

 “Primul single pe care il lansez de pe cel de-al doilea volum al albumului «Romanu’ Ion» este «Din suflet pentru suflete». Piesa este o colaborare cu Mario Fresh, artist care s-a maturizat din toate punctele de vedere. Daca o veti asculta, va veti da seama de acest lucru. E un single creat din suflet pentru toate sufletele”, declara Jon Baiat Bun.

“Asteptam nerabdator aceasta colaborare cu Jon Baiat Bun, colegul meu de la Golden Boy Society. Il apreciez foarte mult, iar muzica pe care o transmite este reala si totodata din suflet", adauga Mario Fresh.

Albumul ”Romanu’ Ion” a fost inceput in 2014 si este format din doua volume. Primul volum, “Blestemul viciului”, contine 12 piese si a fost lansat integral dupa prezentarea clipului “S.R.L.-ul  lu’ Jon”. Pana in prezent, Jon Baiat Bun a lansat piese precum “Proiarba” (ft. Rashid), “Baiat Bun” (ft. Don Baxter & Alex Velea), “Baiat Rau” (ft. Alex Velea), “Mutre Vechi” (ft. Cabron).

Un produs Blogger.