Alexander & Mayo prezintă "Urme de parfum" (Reworked version)


Alexander & Mayo prezinta "Urme de parfum" (Reworked version), a șasea piesa extrasa de pe albumul de debut "SE POATE", ce va fi lansat in toamna acestui an!

Compusa de cei 2 artisti, scrisa alaturi de Alexandru Anghel si produsa impreuna cu Adrian Iordan si Vlad George Andrinoiu, single-ul face parte din seria de 10 piese ce vor fi lansate in anticiparea albumului de debut al duo-ului.

Alexandru Cercel (Alexander) si Gabriel Ionita (Mayo) s-au cunoscut in cadrul Grupul Vocal "Adagio" de la Palatul National al Copiilor, unde au studiat impreuna canto cu profesoara Oana Parvu.

Alexander a reusit sa se afirme pe piata muzicala prin primul sau proiect – "Alex Cery"- lansand la doar 17 ani single-ul "Make It Hot". A urmat "Paloma", piesa care s-a bucurat de un succes neasteptat, atat pe plan national, cat si international, reusind sa stranga peste 1.000.000 de vizualizari intr-un timp scurt.

Tanarul decide sa puna stop proiectului "Alex Cery" pentru a se dedica unui nou proiect, alaturi de cel mai bun prieten al sau, Gabriel Ionita (Mayo).Mayo a facut primul pas spre muzica la varsta de 14 ani cu ajutorul profesoarei de muzica din scoala generala. In 2011, a inceput sa studieze canto la Scoala de Arte Bucuresti, pentru ca apoi sa devina membru al grupului vocal "Adagio".
Cei doi tineri lanseaza proiectului "Alexander & Mayo" prin concertul sustinut la Palatul National al Copiilor pe 19 iunie 2015, la sfarsitul caruia prezinta primul lor single – "Final de show".

Avand in vedere ca piesa "Urme de parfum" a fost placuta de public si este cea mai vizualizata piesa a noastra de pana acum, ne-am gandit sa producem inca o varianta pe care o lansam la exact un an de la single-ul original. Am incercat sa-i dam un alt vibe, sa o restructuram, iar la noua varianta il avem ca invitat special pe artistul Heat. Este primul feat. de la lansarea acestui proiect, dar nu si ultimul. Am pregatit multe surprize!

Urmeaza inca trei lansari, apoi va aparea albumul de debut semnat Alexander & Mayo, celebrat in toamna acestui an, in cadrul unui eveniment special."  au declarat Alexander & Mayo.

Un produs Blogger.