Xandra lansează cel mai nou single, "Dorul meu de tine"


Xandra, pe numele ei real Alexandra Șipoș, este unul dintre artiștii finaliști ai Selecției Naționale Eurovision 2017, dar și una dintre vocile deosebite din România.  Astăzi lansează single-ul "Dorul meu de tine", o poveste despre dragostea profundă, despre inimi frânte și mult dor.

Despre dor s-a tot cântat și se tot cântă, însă "dorul Xandrei" te va emoționa mai mult decât altele, prin intermediul versurilor scrise de artistă însăși, dar mai ales prin interpretarea suavă și timbrul inconfundabil!

Dorul meu de tine a "crescut" odată cu nenumăratele nopți petrecute la studio. Se spune că prima încercare ar fi și cea mai bună, însă nu am vrut "cea mai bună" variantă, ci varianta perfectă. Eu ador piesa asta și sper din tot sufletul să vă cucerească și pe voi! a mărturist XANDRA

Piesa a luat naștere în studioul UNDERCLOVER, pe muzica și versurile scrise de Xandra, iar videoclipul a fost realizat sub atenta supraveghere a regizorului Daniel Libeg, alături de Adrian Iliescu.

În cei 7 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească.

F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

Un produs Blogger.