J Balvin, Anitta & Jeon lansează single-ul și videoclipul "Machika"


J Balvin lanseaza „Machika”, un track plin de culoare si energie, alaturi de cantareata braziliana, Anitta, si de Jeon, o noua senzatie a muzicii internationale.

„Machika” nu este un cuvant in spaniola, ci este preluat din limba papiamento, limba vorbita in Aruba, Bonaire si Curacao si face referire la ideea de amestecatura, de complexitate si diversitate a genurilor.

Cu cateva saptamani inainte de marea lansare a track-ului „Machika”, J Balvin a postat cateva poze impresionante din timpul filmarilor videoclipului futurist, apropiat stilului „Mad Max”.

„Machika” vine in completarea succesului rasunator pe care cantaretul columbian l-a cunoscut prin intermediul hit-ului „Mi Gente”, lansat in colaborare cu Willy Wiliam si Beyonce. Ideea videoclipului este una mai mult decat originala. J Balvin a strans laolalta o comunitate de influenceri din intregul peisaj muzical, pe care a plasat-o undeva in muntii orasului sau natal, Medellin (cunoscut drept locul unde s-a nascut cel mai mare infractor al lumii, Pablo Escobar). Videoclipul track-ului „Machika” are la baza ideea de supravietuire a umanitatii intr-un context post-apocaliptic, iar linia melodica este sinonima unui cantec autentic de razboi

„Colaborarea cu Willy William si Beyonce m-a ajutat sa imi fac cunoscuta muzica la nivel international, fara sa ma indepartez de la cultura mea, pe care o voi purta mereu in inima. Sunt foarte incantat de ideea ca ‘Machika’ o sa cunoasca acelasi succes, tocmai datorita faptului ca am ales sa colaborez cu o paleta larga de artisti din Brazilia, Caraibe si Europa. Sper ca prin intermediul acestei colaborari, sunetul de reggaeton sa fie adus in mediul muzical global”, a declarat J Balvin.

J Balvin a devenit cunoscut in spatiul european imediat dupa lansarea piesei-fenomen, „Tranquilla” (2012). Relatia dintre cantaretul columbian si Romania este una aparte, avand in vedere faptul ca in anul 2014 acesta a colaborat cu Inna („Cola Song”) si cu Xonia pentru piesa „I Want Cha”.
Un produs Blogger.