Grimus lansează videoclipul piesei „Piblokto” și anunță noul album


Grimus lanseaza cel de-al doilea single si videoclip de pe noul album, Unmanageable Species. Materialul va fi disponibil din 23 februarie si se lanseaza tot atunci printr-un concert live, la Fratelli Studios.

Clipul piesei „Piblokto" a fost filmat la finalul lunii ianuarie, in Cluj, si il are ca regizor pe acelasi Iustin Andrei Surpanelu, cel care semneaza regia si pentru „Carelessly", primul single extras de pe noul album.

Despre clip, regizorul spune ca si l-a imaginat ca pe o poveste din backstage-ul unui concert Grimus, atunci cand solistul isi traieste cele cateva momente singur, de dinainte de show. Cumva, in acele clipe, el rememoreaza povestea piesei, asa cum si-au imaginat-o membrii trupei cand au compus-o. "Este un clip in care baietii isi joaca rolurile de pe scena".

"Grimus in ipostaza lor cea mai fireasca, pe acelasi drum, mereu diferit, cu aceleasi emotii, mereu surprinzatoare, aceiasi oameni mereu in transformare, in timp ce strabat dintre culise si scena" – acesta este noul clip de la Piblokto, vazut prin ochii lui Vali Rauca, textierul piesei.

Piblokto (sau Arctic hysteria) defineste o reactie isterica si irationala, insotita de accese de violenta, precedata de amnezie. Piesa, la compozitia careia au participat toti membrii trupei, face parte de pe albumul cu numarul patru semnat Grimus, „Unmanageable Species", un material personal si necenzurat artistic al formatiei. Compus si inregistrat integral in Germania, in august 2017, Unmanageable Species contine noua piese, toate in limba engleza,  produse de Jan Kerscher.

Noul album va fi lansat printr-un concert ce va avea loc vineri, 23 februarie, incepand cu ora 21, la Fratelli Studios din Bucuresti. Biletele mai pot fi inca achizitionate de pe www.grimus.ro, www.myticket.ro sau www.blt.ro la pretul de 50 de lei, urmand ca in seara evenimentului sa poata fi cumparate, in limita disponbilitatii si de la intrarea in club, la pretul de 60 de lei.


Foto: facebook.com/grimusworld
Un produs Blogger.