Massive Attack va susține un nou concert la București


La 10 ani de la primul concert în România, Massive Attack revine la București. Pionierii trip-hop vor concerta la Arenele Romane pe 21 iunie, acompaniați, în deschidere, de Young Fathers.

Cu o bogată istorie muzicală, începută în urmă cu 30 de ani, Massive Attack este, fără doar și poate, un etalon al muzicii trip hop. Trupa a vândut de-a lungul carierei peste 11 milioane de discuri, având totodată în palmares un Brit Award, două MTV Europe Music Awards şi două Q Awards.

Formația are în discografie 5 albume, cel mai recent, ”Heligoland”, fiind lansat în 2010. Pe discul "Mezzanine", apărut în 1998, este inclus hitul "Teardrop", interpretat vocal de Cocteau Twin Elizabeth Fraser și inclus ulterior pe coloana sonoră a popularului serial ”House M.D.”. Pe acest album se află și piesa ”Angel”, descrisă de Daddy G drept ”ceva măreț”, dincolo de orice alt aspect al vieții membrilor trupei.

În 2016, după o pauză de 22 de ani de la colaborarea pentru discul ”Protection” (1994), Tricky (aka Adrian Thaws) a reluat activitatea sa în Massive Attack, lansând alături de Robert "3D" Del Naja EP-ul ”Ritual Spirit”. Materialul a inclus single-uri precum ”Take It There”, ”Ritual Spirit” și ”The Spoils” ft. Hope Sandoval.

Anul 2018 va fi unul plin pentru Massive Attack. Trupa a pregătit o serie de concerte în Europa, cu opriri în Belgia, Polonia, Franța şi Italia, precum și în România. Formația va concerta pe 21 iunie la Arenele Romane din București, concertul fiind organizat de Phoenix Entertainment. Massive Attack revine la București la 10 ani de la primul concert în țara noastră, desfășurat în august 2008. Trupa a revenit pentru un nou show doi ani mai târziu, pe 27 iunie 2010, iar Tricky a mai cântat și în 2014, cu prilejul Control Day Out 3.

Bilete concert Massive Attack - București 2018
Primele bilete la concertul Massive Attack vor putea fi achiziționate în cadrul unui pachet promoțional. În același preț, fanii care se vor grăbi să cumpere bilete vor primi o băutură gratuită, un cadou special și posibilitatea de a intra în avans în arenă, poziționându-se cât mai aproape de scenă.

Prețurile biletelor la Massive Attack:

170 de lei - pachet special early bird (număr limitat) Voodoo Ticket
170 de lei - bilet acces general, disponibil după epuizarea categoriei limitate Voodoo Ticket
190 de lei - bilet acces general, disponibil în ziua concertului
RECOMANDARE: Top 5 melodii Massive Attack: 30 de ani de trip hop dus la rang de artă

În deschiderea concertului Massive Attack de la Arene va cânta trupa Young Fathers. Formația și-a început activitatea în 2008, câștigând încă de la debutul discografic premiul “Scotish Album of the Year”. Au colaborat cu Massive Attack la cântecul “Voodoo In My Blood” și au 6 track-uri pe coloana sonoră a filmulului Trainspotting 2.

scris de Raluca Chirilă (infomusic)
Un produs Blogger.