Randi aduce un tribut cântăreței Laura Stoica, lansând un cover la îndrăgita piesă „Nici o stea”


Șlagăre #Famous este o serie de live sessions prin care Randi, Edward Sanda și Rina reinterpretează piese consacrate românești. Randi cântă piesa Laurei Stoica, Nicio stea, Edward Sanda piesa lui Mihai Constantinescu, O lume minunată, iar Rina va cânta piesa Corinei Chiriac, Inimă, nu fi de piatră. Artiștii pornesc de la piese îndrăgite, pe care le îmbină cu linii melodice și orchestrații actuale, rezultând un amestec surprinzător.   

"Ar fi păcat să uităm marii artiști români și piesele lor, de aceea am demarat o serie de piese-cover prin care le aducem un tribut. Eu am ales piesa Laurei Stoica, „Nici o stea”, pentru că este o piesă matură, profundă și sincer îmi doream de ceva vreme să o cânt. Laura Stoica va fi mereu una dintre cele mai bune voci românești și îmi doresc să o readuc în atenția publicului prin acest cover. Anul acesta vom lansa multă muzică bună, piese noi sau piese celebre reinterpretate, așa că fiți cu ochii pe noi!"

Randi a filmat acest videoclip în cadrul unui live session desfășurat la Qreator by IQOS.

Artistul tocmai s-a întors din Chișinău, unde a filmat două videoclipuri cu regizorul Roman Burlaca și se pregătește să lanseze un nou single.

Un produs Blogger.