KARINA lansează single-ul "TE PREFACI", în colaborare cu KIO


La doar 17 ani, Karina se poate lăuda cu o lungă listă de premii și trofee, obținute atât in cadrul concursurilor de muzică, dar și în urma participării la competițiile de dans sportiv, respectiv step.

Astăzi lansează single-ul ”Te Prefaci” în colaborare cu KIO, o piesă despre el și ea și despre ”dragoastea cu năbădăi” adolescentină...

Dacă nu ai auzit încă de Karina, aceasta s-a făcut remarcată odata cu apariția la emisiunea TV NEXT STAR, unde a reușit să impresioneze juriul printr-o prestație deosebită, un mix de voce + step.

"Muzica este mentorul meu. De la muzică am învățat ce înseamnă coordonare, ritm, sincronizare, și  tot de la muzică am dobândit disciplina și organizarea de care aveam atâta nevoie... ”Te Prefaci” este primul meu single, o poveste de dragoste cu năbădăi, specifică generației"...ne-a mărturist Karina

Piesa a luat naștere în studioul BlackJack Records, pe muzica lui Silviu Păduraru, Robert Chariton și Claudiu Polk, și pe versurile scrise de Tulea Dănuț împreună cu Kio, videoclipul fiind realizat în regia lui Adrian Iliescu. 

Un produs Blogger.