Duo-ul suedez NOTD lansează videoclipul piesei „I Wanna Know” – feat. Bea Miller


NOTD a lansat videoclipul track-ului „I Wanna Know", o colaborare cu Bea Miller, care evoca exuberanta si bucuria caracteristice unui hit de vara.

NOTD este un duo suedez, format din Tobi Danielsson si Samuel Brandt, doi tineri ce au reusit sa faca un numar incredibil de remix-uri, in doar cativa ani, punandu-si amprenta asupra unor track-uri celebre, de la artisti precum Stanaj (100 de stream-uri), Shawn Mendes, Rihanna, Ed Sheeran, Sia sau Demi Lovato.

„I Wanna Know" paseste deja pe calea viralizarii, cu peste 40 de milioane de stream-uri pe Spotify. Track-ul a adunat 50 de milioane de stream-uri in total, ajungand in Topul 100 Apple Music, din UK, unde a fost adaugat si in playlist-ul „Today's Hits".

Videoclipul oficial se axeaza pe valorificarea vocii brute si emotionante a cantaretei Bea Miller si pe modul in care aceasta se confrunta cu furia, tristetea si gelozia, in momentul in care alege sa isi exprime tumultul interior prin pornirea unui incendiu, in timp ce membrii NOTD privesc cu anxietate scena, la loc sigur, in masina lor.

Dupa succesul inregistrat cu hit-ul lor de debut, „Summer Of Love" (ft. Dagny), NOTD se bucura deja de reputatia unui adevarat fenomen international. „I Wanna Know" este o piesa fresh, prevestitoare a unei veri pline, care ii va transforma pe NOTD si Bea Miller in artistii cu cea mai rapida ascensiune din industria muzicala actuala.

Un produs Blogger.