Edward Sanda lansează o piesă compusă de Randi: Nicio zi fără tine


Pe Edward îl știm cu toții datorită hitului Doar pe a ta, cu care s-a lansat în urmă cu aproximativ un an. Piesa a intrat în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV, fiind no. 1 luni la rând. Este cea mai descarcată piesa românească de pe iTunes și cea mai căutată melodie românească prin Shazam. În toamna lui 2017 a primit și trofeul Media Music Awards - Best Shazam.

Însă în urmă cu ceva ani, Edward era doar un adolescent cu visuri mari, care l-a cunoscut pe Randi și i-a spus cât de mult își dorește să cânte, iar anul trecut a intrat în echipa Famous Production. Succesul a venit instantaneu, iar acum Edward Sanda își vede visul cu ochii și lansează o piesă compusă de mentorul său, Randi: Nicio zi fără tine. 

"Din clipa în care Randi mi-a arătat piesa Nicio zi fără tine, am simțit că este perfectă pentru mine. Cred că piesa asta te face să visezi și să-ți dorești să rămâi alături de persoana iubită până la adânci bătrâneți, ca în povești. De poveste este și videoclipul: am filmat în Ucraina, pe o insulă pustie. Am avut parte de peisaje incrdibile, pe care le veți vedea în clip." - Edward

Videoclipul piesei spune o poveste de dragoste și este filmat pe o insulă pustie din Ucraina, cu regizorul moldovean Roman Burlaca. Insula se numește Kibinskaya Kosa și face parte dintr-o rezervație naturală a Ucrainei. 

Un produs Blogger.