5 Seconds Of Summer lansează noul album “Youngblood”


Capitol Records lanseaza noul album semnat 5 Seconds Of Summer, "Youngblood". Inca de la albumul de debut al trupei, din 2014, intitulat simplu "5 Seconds Of Summer", trupa s-a remarcat printr-un stil propriu care le-a adus recunoasterea la nivel international, ei fiind supranumiti de catre revista Rolling Stone "biggest new rock act in the world".

"Youngblood" reprezinta totodata si al doilea single extras de pe noul album. In doar cateva zile de la lansare, piesa a reusit sa stranga 150 milioane de streamuri la nivel global si a ocupat prima pozitie in cele mai importante playlists de pe Apple Music si Spotify si s-a situat in top 10 Spotify la nivel global.

Rolling Stone: "5 Seconds Of Summer a reusit o performanta fantastica cu piesa "Youngblood". Ritmul neobosit al piesei se imbina perfect cu versurile delicate si refrenul expansiv."

Nylon: "Youngblood este o piesa nemaipomenita..."

Piesa "Youngblood" vine in completarea primului single lansat de pe album, "Want You Back", care a ajuns in scurt timp pe locul 1 in topul iTunes, in 18 tari.

Bilete pentru concertele 5 Seconds Of Summer din cadrul turneului "Meet You There" se pot achizitiona de pe LiveNation.com. Fiecare bilet cumparat include si o copie a noului album. Mai multe detalii despre datele turneului gasiti pe www.5sos.com .

Pentru albumul "Youngblood" cei de la 5 Seconds Of Summer s-au mutat in Los Angeles pentru a colabora si inregistra cu nume precum Carl si Rami (Nicki Minaj, Madonna), Andrew Watt si Ali Tamposi (Camilla Cabello), Mike Elizondo (Dr. Dre, Eminem, Fiona Apple) si producatorul si inginerul de sunet Noah Passovoy (Maroon 5), J Kash (Maroon 5, Charlie Puth).

5 Seconds Of Summer a reusit performanta de a intra in topul Billboard 200 pe locul 1 cu ultimele sale 2 albume. Albumul de debut al trupei 5 Seconds Of Summer s-a vandut in peste 1.5 milioane de unitati. Cel de-al doilea album, "Sounds Good Feels Good" s-a situat pe locul 1 in 12 tari, inclusiv in SUA, UK si Australia.

Un produs Blogger.