J Balvin lansează concertul "BRUUTTAL" pe suport fizic și digital


Superstarul columbian a devenit liderul genului Latino dupa ce a reimprospatat sound-ul, readucand reggaetonul in atentia publicului. Dupa cum relateaza si presa internationala, J Balvin a reusit sa ridice stacheta si sa doboare granitele muzicii lansand hituri precum "6 AM", "Ay Vamos", "Ginza", "Safari" si multe altele.

 "Bruuttal" este concertul care sarbatoreste intoarcerea lui J Balvin in orasul natal Medellín, in fata a peste 14.000 de fani. Odata cu succesul dobandit, J Balvin a devenit un ambasador global al muzicii Latino si odata cu asta si unul dintre cei mai solicitati colaboratori muzicali. Astfel, pe scena show-ului "Bruuttal" i se alatura artistului nume precum Nicky Jam, Yandel, Farruko, Zion y Lennox si Jowell y Randy.

J Balvin nu se opreste aici si continua sa duca peste hotare limba spaniola, reusind exact ceea ce si-a propus de la bun inceput: "sa elimine barierele psihologice impuse de rasa, culoare, continente, genuri sau limbi".

De-a lungul carierei sale, J Balvin a colaborat cu artisti de renume precum Beyoncé, Justin Bieber, Pharrell, Liam Payne, Camila Cabello si Pitbull, Major Lazer si multi altii. Clipurile sale au fost vizualizate si distribuite de peste 10 miliarde ori pe Youtube. 
Balvin numara in palmaresul sau premii Latin Grammy, Heat Latin Music Awards, Billboard Latin Music Awards si multe altele. 

Playlist "Bruuttal"

Veneno
Tranquila
Bobo 
Sigo Extrañándote 
Sorry (Latino Remix)
Yo Te Lo Dije 
Que Raro featuring Feid
Snapchat
35 Pa Las 12 featuring Fuego
Orgullo featuring Justin Quiles
Sencillo 
Obra De Arte featuring Final & Shako
No Me Vuelvo A Enamorar featuring Jutha Y Small
Ella Me Cautivó 
Inalcanzable featuring Golpe A Golpe
Éxtasis 
Se Aloca featuring Reykon
Sin Compromiso featuring Jowell & Randy
Safari featuring BIA
Pierde Los Modales 
Acércate featuring Yandel
6 A.M. featuring Farruko
Ginza Remix featuring Nicky Jam / Zion / Farruko / Yandel
Soltera featuring Zion & Lennox
Otra Vez featuring Zion & Lennox
Ay Vamos

Un produs Blogger.