PREMIERĂ. Randi, Alina Eremia & Nicole Cherry lansează o piesă de 1 iunie


Randi, Alina Eremia, Nicole Cherry, Edward Sanda și RINA sărbătoresc ziua de 1 iunie prin muzică. Artiștii  și-au unit vocile și au pregătit o piesă de Ziua Copilului, pornind de la un singur gând, acela de a oferi un cadou pentru copilul din sufletul fiecăruia. Este vorba despre un remake realizat în studiourile Famous Production la celebra piesă a lui Horia Moculescu, Noi în anul 2000. Acest remake aduce în prim plan un sound actual, fiind completat de vocile celor cinci artiști. 

Randi: Ne-am dorit să sărbătorim 1 iunie cum știm noi mai bine - prin muzică. Eu cred că e important să ne amintim din când în când de copilul din noi, să fim, măcar pentru o zi din an, copilăroși și senini.

Nicole Cherry: O piesă nemuritoare, pe care am reinterpretat-o într-un mod frumos alături de oameni talentați. Mă bucur să îi cunosc și mai ales să colaborez cu ei și sperăm să vă placă și vouă piesa

Alina Eremia: Randi a avut o idee foarte bună să ne întoarcem puțin în timp, în perioada copilăriei, și să retrăim acele momente. Am tras vocile, ne-am costumat școlărei, și am filmat un videoclip. Este mesajul nostru pentru toți oamenii să nu uite să fie copii, indiferent de vârstă

Remake-ul Noi în anul 2000 nu este singura piesă reinterpretată din palmaresul Famous Production, ci face parte din seria de video-uri #SlagareFamous. Din această serie fac parte și cover-ul lui Randi la piesa Nici o Stea a Laurei Stoica, și cel al Rinei, Inima nu fi de piatră, a Corinei Chiriac. 

Un produs Blogger.