Ariana Grande lansează single-ul „God Is A Woman”


13 iulie este o zi norocoasa pentru superstarul Ariana Grande, care lanseaza „God Is A Woman", al doilea single extras de pe cel de-al patrulea album de studio, „Sweetener". Albumul poate fi precomandat aici.

Piesa este produsa de ILYA in studiourile MXM si scrisa de Ariana, Max Martin, Savan Kotecha, Rickard Göransson si ILYA. 

In completarea muzicii puternic incarcate motivational, Ariana va face public si un material video exceptional, regizat chiar de Dave Meyers – premiat cu Grammy si responsabil si pentru videoclipurile pieselor „The Light Is Coming" si „No Tears Left to Cry", care au reusit sa adune peste 410 milioane de stream-uri combinate.

Albumul „Sweetener" poate fi deja comandat in avans, iar piesele „No Tears Left To Cry", „The Light Is Coming" si „God Is A Woman" vor fi descarcate automat.

Datorita vocii sale puternice si a farmecului personal, Ariana Grande a devenit una dintre cele mai importante prezente din peisajul muzicii pop. La varsta de doar 24 de ani, Ariana Grande a reusit sa revolutioneze industria muzicii pop – cu trei albume de studio premiate cu disc de platina, un total de 18 miliarde de stream-uri, 4 nominalizari la Premiile Grammy si 8 hit-uri in Billboard Hot 100 – fiind prima artista din istorie care are single-uri de pe toate albumele in topul Billboard Hot 100.

Inca de la debutul sau din 2013, odata cu albumul „Yours Truly", Ariana Grande si-a facut simtita prezenta in lumea muzicii internationale datorita amestecului inedit dintre genurile pop, R&B, soul si electronic. Materialul din 2014, „My Everything", a fost nominalizat la Grammy, categoria Best Pop Vocal Album, obtinand 6 discuri de platina pentru single-urile „Problem" si „Bang Bang". De la materialul precedent, "Dangerous Woman", lansat in 2016, Ariana a fost in turneul de promovare cu acelasi nume – „Dangerous Woman Tour", care a bifat peste 85 de locuri din intreaga lume.

Single-ul „No Tears Left To Cry", lansat de artista in luna aprilie, a debutat ca pe prima pozitie in topurile iTunes din 88 de tari, deschizand noi drumuri pentru albumul „Sweetener", a carui lansare este programata pentru 17 august.

Un produs Blogger.