Maggie Rogers lansează piesa „Give A Little” - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Maggie Rogers lansează piesa „Give A Little”

Share This

Maggie Rogers lanseaza „Give A Little", o piesa extrasa de albumul de debut al artistei, material care se va lansa anul acesta.

Piesa „Give A Little" a fost produsa de renumitul Greg Kurstin, castigator al premiului Grammy, care a colaborat in trecut cu artisti precum Adele, Sia sau Foo Fighters, si este mixata de John Hanes si Serban Ghenea. „Give A Little" este un exercitiu optimist de imaginatie, care proiecteaza un inceput efervescent de dragoste pentru o relatie care s-a ascuns, pana acum, in umbra esecului si a deziluziei. Scrisa chiar de Rogers, piesa a fost inregistrata in studiourile Echo din Los Angeles.

„Give A Little" vine in continuarea succesului inregistrat de single-ul „Fallingwater", o piesa de o frumusete delicata, produsa de Rostam Batmanglij si Rogers. „Fallingwater" este o piesa ce reda in mod fidel configuratia unui suflet contorsionat de incertitudini, care se aduna sub forma de frustrari si indoieli legate de propria persoana.

Maggie Rogers este o producatoare, compozitoare si interpreta, originara din Easton, Maryland. Dupa ce a absolvit Tisch School of the Arts din New York, a lansat primul single, „Alaska", urmat de EP-ul de debut - Now That The Light Is Fading. Piesa „Alaska" a fost prezenta in clasamentul Spotify's Viral 50 in 40 de teritorii si a ocupat prima pozitie a clasamentului in 23 de tari, inclusiv Statele Unite, depasind 100 de milioane de ascultari pana in prezent.

BBC, Tidal, Google Play, Vevo, Pandora si numeroase alte publicatii, printre care Rolling Stone, NYLON, SPIN, Billboard, au inclus-o intre artistii de urmarit. Rogers a reusit sa devina parte din lista Spotify Best of 2016.

Maggie Rogers se va alatura trupei HAIM intr-un turneu international, care va include Statele Unite si Europa. De asemenea, artista va bifa si o serie impresionanta de festivaluri anul acesta, precum Reading sau Leeds.


Post Bottom Ad

Responsive Ads Here