LORA & Shift lansează single-ul și videoclipul "Până in Rai"


Vara continua sa ne aduca surprize muzicale si cele mai hot piese, iar de data aceasta este vorba despre o colaborare pe cat de surprinzatoare, pe atat de dorita. Lora & Shift si-au unit fortele pentru prima data, s-au jucat cu notele muzicale si s-au aliniat trendurilor in materie de hituri cu piesa "Pana in Rai".

Cu un videoclip ce aduce aminte de verile toride si te trimite direct pe plajele exotice cu palmieri, petreceri nebune si fete sexy, piesa promite sa contureze cat se poate de cool zilele de vara si sa se alature celorlalte hituri prezente in topurile romanesti semnate de Lora: "Cinci" si "Dor sa te ador", in colaborare cu Doddy.

"Este o noua piesa lansata de pe viitorul meu album, "Despre demoni si iertare" si face parte din zona mai luminoasa a albumului, care emana foarte multa buna dispozitie si chef de dans. Ma bucur ca am reusit sa colaborez cu prietenul meu bun de foarte multi ani, din Galati, Shift. De mult ne-am dorit o colaborare si iata ca avem si piesa perfecta pentru noi. Vreau sa le multumesc tuturor pentru implicare, dar si prietenilor mei care s-au alaturat nebuniei din videoclip", declara LORA. 

Cum se poate transforma luna decembrie intr-o luna frumoasa de mai? Cum arata drumul spre Rai si cum se petrece nebuneste pana acolo? Lora & Shift au raspunsul la aceste intrebari, dar si premisele unui nou hit, care este pe cale sa innebuneasca fanii si sa intre direct in topul cele mai ascultate piese din muzica romaneasca. 

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizari pe YouTube si hit-uri ca "Ramas bun", "Ne impotrivim", "Floare la ureche", "Cinci" sau "Bine mersi", care au ajuns in toate topurile muzicale. Artista a lansat in urma cu cateva luni hitul "Dor sa te ador", alaturi de Doddy, care a adunat intr-un timp scurt peste 32 de milioane de vizualizari pe YouTube si a stat aproape o luna in topul Trending. 

Anul 2018 se anunta unul extrem de vibrant, Lora pregatind un material surpriza pentru sfarsitul anului.

Un produs Blogger.