Robyn lansează single-ul „Missing U”


Robyn se numara printre cele mai influente figuri din peisajul muzical modern. Cu devotament si implicare, Robyn s-a dedicat actiunilor de incurajare a artistelor si de stimulare a interesului acestora pentru muzica si tehnologie.

In 2018 impactul lui Robyn se propaga si mai mult asupra sferei muzicale pop-dance, odata cu lansarea single-ului „Missing U".

„Missing U" este unul dintre cele mai asteptate single-uri ale anului, care marcheaza colaborarea dintre Robyn, Joseph Mount (Metronomy) si Klas Åhlund (pentru producerea si scrierea piesei). Single-ul, care a fost inregistrat si scris la Paris si Stockholm, este o epopee ce detaliaza implicatiile actiunii de a pierde pe cineva.

este un cantec despre acea stare halucinanta ce ii afecteaza pe oamenii care au pierdut pe cineva. Imaginea acestora devine din ce in ce mai prezenta in viata ta si ai impresia ca ii vezi pretutindeni."

In completarea lansarii noii piese, Robyn isi surprinde fanii si cu un material video original, regizat in colaborare cu Danilo Parra, in timpul unei scurte excursii la New York, in care artista a tinut neaparat sa consolideze legaturile cu fanii. Robyn marturiseste ca „Missing U" este „intr-o oarecare masura si un mesaj pentru fanii mei, carora le-am simtit lipsa".

Cu cinci albume de studio lansate, sute de milioane de stream-uri, 4 single-uri intrate in clasamentele UK Top 10, 5 nominalizari la premiile Grammy, Robyn a reusit sa dea nastere unora dintre cele mai emblematice piese din ultimii 20 de ani – „Dancing On My Own", „Call Your Girlfriend", „Hang With Me" si single-ul #1 „With Every Heartbeat".

Un produs Blogger.