Andrea Bocelli si fiul sau lanseaza single-ul „Fall On Me” si anunta lansarea noului sau album, "Si"


Andrea Bocelli colaboreaza cu cei mai in voga artisti ai momentului pentru urmatorul sau album, „Si" (programata pentru data de 26 Octombrie) si lanseaza single-ul „Fall On Me", o piesa emotionanta, interpretata de Bocelli si fiul sau, Matteo.

„Fall On Me" reprezinta nucleul noului album semnat Andrea Bocelli, un cantec coplesitor, o oglindire a relatiei parinte-copil. Aceasta piesa va putea fi ascultata la finalul productiei cinematografice Disney, „The Nutcracker and The Four Realms", ce ii va avea in rolurile principale pe Keira Knightley, Mackenzie Foy, Helen Mirren si Morgan Freeman.

Vocile noastre sunt foarte diferite, dar un singur lucru le face similare- atitudinea, acel mod specific si comun de a te exprima prin intermediul glasului tau. Asta ne face pe mine si pe Matteo sa semanam atat. Este acel ceva pe care nu il inveti, care nu poate fi predat. Trebuie sa te nasti asa." – declara Andrea Bocelli cu privire la colaborarea cu fiul sau.

Albumul „Si" este primul material lansat de Bocelli dupa o pauza de 14 ani si vine sa celebreze cei 60 de ani de viata ai marelui artist, iubirea, familia, credinta si speranta. „Si" este si o colectie de colaborari inedite, aducand impreuna piese pline de emotie, interpretate de Bocelli si artisti precum Ed Sheeran, Dua Lipa si soprana Aida Garifullina.

Si – Tracklisting

1. Ali di Libertà
2. Amo Soltanto Te – feat. Ed Sheeran
3. Un'Anima
4. If Only – feat. Dua Lipa
5. Gloria The Gift Of Life
6. Fall On Me – feat. Matteo Bocelli
7. We Will Meet Once Again – feat. Josh Groban
8. I Am Here
9. Vertigo – with Raphael Gualazzi at the piano
10. Vivo
11. Dormi Dormi
12. Ave Maria Pietas – feat. Aida Garifullina
13. Meditation
14. Miele Impuro
15. Sono Qui (acoustic version)
16. Ali di libertà (acoustic version)

Albumul "Si" se va lansa pe 26 Octombrie si poate fi precomandat aici: https://umusic.lnk.to/SiPR

Un produs Blogger.