Golan lanseaza piesa "September Fall" inaintea concertul simfonic de la Arenele Romane


Printre prime zile de școală și noi începuturi, Golan marchează startul sezonului cu lansarea unui nou material, în așteptarea evenimentului Golan Symphonic 3.0, ce va avea loc vineri, 14 Septembrie, la Arenele Romane. 

Piesa "September Fall" se joacă (așa cum îi sugerează și numele) cu stări și fragmente de povești, oprite parcă în timp, într-o ultimă zi de vară prinsă într-un loop care nu ar mai vrea să se termine, iar responsabilii pentru capturarea acestei nostalgii în videoclip sunt Raya al Souleiman și Horațiu Șovăială.

Cu această doză de melancolie și aerul nou de toamnă în nări ne îndreptăm către cea de-a treia și ultima ediție în acest concept, de Golan Symphonic & guests. Vinerea aceasta, Arenele Romane vor intra pe mâini bune: prietenii de la Aerobrasil, Kerala Dust și Stavroz vor da tonul unei nopți ce va culmina pe noi armonii între clasic și electronic, cu Golan Symphonic.

Biletele, în număr foarte mic, se mai pot găsi online pe http://bilete.golansound.ro/ sau în rețeaua digitală, cât și fizică a partenerilor noștri: Iabilet - goo.gl/3aFuho, Eventim - goo.gl/aMt28Q sau Myticket - goo.gl/PJUysU.

Concertul este destinat strict persoanelor de minim 18 ani, iar regulamentul complet poate fi consultat pe pagina evenimentului, alături de programul de acces detaliat mai jos:

18:00 – Open Doors
18:30 – Aerobrasil
19:15 – 19:35 Change Over
19:35 – 20:35 Kerala Dust
20:35 – 20:50 Change Over
20:50 – 22:05 Stavroz
22:20 – 00:00 – Golan Symphonic

Powered by: Ballantine's, Ciuc Premium, Red Bull, Mysterium, Snow Fest

Un produs Blogger.