Grasu XXL x Guess Who lansează albumul "În Labirint"


Okapi Sound & Universal Music România prezintă primul album lansat în colaborare de către Grasu XXL x Guess Who - "În Labirint".

După ce au extras de pe material primele două piese, „Pentru un gram de atenție" si „Doamne ajută!", lansat cu primul videoclip de pe album, Grasu XXL și Guess Who lansează astăzi pe toate platformele de streaming și download întregul album format din 12 track-uri noi. Înca din ziua lansării, single-ul "Doamne ajută!" a intrat in Trending YouTube si s-a menținut în top 5, chiar și acum, la o săptămână după lansare. 

Pe lângă cele două single-uri lansate, pe album mai sunt incluse 10 piese, dintre care o colaborare cu Feli pentru piesa "Spune-mi tot". Întregul album a fost mixat de către Grasu XXL la Okapi Sound Studio.

În curând, albumul va putea fi precomandat în format fizic (CD) de pe www.getmusic.ro. Materialul va fi disponibil și în alte două formate fizice, ediții limitate. 

La exact o lună după lansarea primului album în colaborare, Grasu XXL și Guess Who vor susține vineri, 12 octombrie, la Arenele Romane din București concertul de lansare "În Labirint". În seara evenimentului, publicul va asculta integral noul album Grasu XXL x Guess Who, cât și hituri lansate de-a lungul anilor.

Tracklist "În Labirint":

Puterea
Jocurile Foamei
Doamne Ajută!
Șoareci în Labirint
Unu'
Pentru un Gram de Atenție
Frica
Sus
Pam-Pam!
Una
Spune-mi Tot (feat. Feli)
Respir Sub Apă

Un produs Blogger.