Seinabo Sey lansează albumul „I’m A Dream”


Seinabo Sey lanseaza cel de-al doilea album, „I'm A Dream", un material compus din zece piese, ce reusesc sa elimine orice granita muzicala si sa combine culturi si stiluri diferite, intersectand ritmuri de soul, R&B, pop si indie.

Albumul este un adevarat manifest, care trateaza subiecte de actualitate – feminismul, identitatea de gen si stima de sine. „I'm A Dream" prezinta o altfel de Seinabo Sey, mult mai indarjita, pasionala si puternica. Materialul marcheaza un moment important din cariera artistei.

In ultima perioada am simtit ca este foarte important sa dau glas acestei povesti, pe care sa v-o spun direct si foarte personal. Fiecare dintre piese este reprezentata de cate un episod marcant, petrecut in ultimul an si ceva din viata mea." – Seinabo Sey

„I'm A Dream" este dovada clara a progresului muzical si a saltului impresionant in cariera artistei Seinabo Sey. Single-ul „Good In You", lansat recent (pe 24 august) este un imn pop, inspirat de muzica lui Janet Jackson, care demonstraza versatilitatea lui Seinabo Sey atat din punct de vedere artistic, cat si compozitional si completeaza, in mod magistral, imaginea de ansamblu a intregului material discografic. „I'm A Dream" reuneste piese emotionante, „I Owe You" si „Remember" feat. Jacob Banks, dar si piese cu mesaj puternic – „Breathe", al carui videoclip filmat in Gambia spune povestea unei femei de culoare intr-o lume in care discriminarea rasiala este inca prezenta.

De curand, Seinabo a anuntat inceperea unui turneu european in luna octombrie, cu ocazia marii lansari a albumului „I'm A Dream". Turneul va incepe cu un spectacol memorabil, care va avea loc pe 5 octombrie, la Stockholm's Ericsson Globe.

Seinabo s-a bucurat de un succes fenomenal odata cu lansarea albumului „Pretend", din 2015, pe care revista TIME l-a declarat „One of the Year's Best Debut Albums". Certificat cu disc de aur in Suedia, „Pretend" i-a adus artistei un Swedish Grammy Award la categoria „Best Newcomer" in 2015 si unul in 2016 pentru „Best Pop".

Tracklist „ I'm A Dream"

I Love You
Never Get Used To
I Owe You Nothing
My Eye
Truth
Remember ft Jacob Banks
Breathe
Hakim (interlude)
Good In You
Hold Me As I Land

Albumul poate fi ascultat/ descarcat aici: https://umusic.lnk.to/ImADreamPR
Un produs Blogger.