Trupa Feelings lansează single-ul „Stai în drum”


Toamna se numără... săgețile trase de Cupidon, în stângă și în dreapta, cât a fost vara de lungă. Swipe left, swipe right. Că e cu feelings sau nu, doar Cupidon știe. Și cei șapte băieți de la Trupa Feelings, care revin astăzi cu o piesă jucăușă - „Stai în drum”. 

Voioși și energici, cei șapte băcăuani sunt mereu puși pe șotii și asta se reflectă și în muzica lor.  După single-ul de debut în care ne spuneau „Hello”, astăzi ne confirmă că nimic nu le stă în drum atunci când vine vorba de distracție. 

Chiar dacă vara a trecut, toamna nu este doar despre balade. „Stai în drum” este despre libertatea la care tânjești atunci când ești într-o relație, dar și despre momentul în care realizezi că poți fi la fel de liber și alături de persoana potrivită. 

Piesa, compusă de Silviu Marian Păduraru (Deepside Deejays) și Ionuț Papu în studiourile Metropolitan Records, este însoțită de un videoclip debordant în regia lui Florin Danilov. Filmările au avut loc în Constanța și Jurilovca și au durat mai bine de 17 ore. Alături de Cătălin Răuță (clape/voce) joacă Roxana Niculae, una dintre cele mai de succes balerine ale României, parte din distribuția musicalului – Mamma Mia The Musical – România. 

În cei 16 ani de evenimente, am avut tot felul de obstacole, unele la propriu, pe drumurile patriei, altele la figurat, însă nimic nu ne stă în drum atunci când ne propunem să ajungem undeva. Fie că e vorba de un concert sau de playlist-urile oamenilor, știm că vom apăsa pedala energiei noastre până la podea și vom transmite mesaje pline de <>.”, spun membrii Trupei Feelings.

Trupa Feelings este compusă din: Răzvan Răducă (voce), Petruț Ionuț (chitară, voce), Claudiu Farcaș (saxofon), Lorin Ciobică (clape, voce), Dan Asofiei (tobe, voce), Cătălin Răuță (clape, voce), Răzvan Iftode (bass). Cei șapte membrii sunt originari din Bacău, cu studii muzicale de specialitate, alcătuind trupa Feelings încă din anul 2002. Formula de concerte este completată de DJ Ciprian Botezatu și MC Paolo, care s-au alăturat trupei anul trecut, aducând un plus de energie și good vibes.  

Un produs Blogger.