Andrei Leonte lanseaza un videoclip alaturi de iubita sa


Andrei Leonte a revenit cu un nou release care este cel putin surprinzator. Daca in ultimii ani ne-am obisnuit sa ascultam piese ceva mai putin optimiste cantate de artist, cu "Stai oleaca" acesta schimba foaia.

"N-o sa ma credeti... SOC, SOC: am lansat o piesa reggae! :) Nu ma intrebati ca nu stiu de unde a venit piesa asta, dar cert este c-a venit si n-am putut s-o opresc. Eu cu Razvan (compozitorul multora dintre piesele mele) lucram la cu totul altceva. Si la un moment dat il sun si-i zic din senin: « auzi, hai ca facem reggae » , ne povesteste Andrei.

"Stai oleaca" este o piesa cu un sound deschis, lejer si optimist care te poarta printr-o poveste de dragoste curata, ideala care pare ca nimic rau nu se poate intampla. 

Cea mai mare surpriza a acestui release insa, este actrita din videoclip, care este si iubita lui Andrei. In videoclip ii vedem pe cei 2 care urmeaza sa se cunoasca, dar nu inainte ca Andrei sa ezite o "vesnicie" si sa se gandeasca cand si cum ar putea s-o abordeze.

"Cand puneam cap la cap filmarea, primesc un comentariu la o poza de a noastra, gen « hai ca sunteti simpatici » si atunci m-am gandit « hai ca intr-adevar nu suntem chiar rai » . Asa ca am intrebat-o daca vrea sa ne jucam oleaca si sa vedem ce o sa iasa. Chiar daca nu ne-am cunoscut asa, mult din ceea ce povesteste piesa in schimb si mult din vibe-ul ei este adevarat", a declarat artistul. 

Piesa este compusa de Razvan Alstani alaturi de Andrei, care a semnat si versurile, scenariul si regia alaturi de Anthony Icuagu.

Andrei trece printr-o continua faza de rebranding, inceputa in 2016 cu "O nefericita si un nebun", prima parte dintr-o trilogie muzicala care a continuat cu Partea Rea (52), alaturi de Laura Cosoi si s-a incheiat cu "Dragoste in haine de casa", piesa care a dezvaluit povestea de dragoste ce a inspirata întreaga mini-serie.

Un produs Blogger.