Jonas Blue lanseaza colaborarea anului – „Polaroid” feat. Liam Payne si Lennon Stella


Nu exista niciun dubiu in faptul ca Jonas Blue a facut ravagii vara aceasta cu hit-ul „Rise" feat. Jack & Jack, insa artistul nu se opreste aici si lanseaza „Polaroid", o colaborare de milioane (de stream-uri) cu superstarul Liam Payne si Lennon Stella. Single-ul este extras de pe albumul de debut al lui Jonas Blue, a carui lansare este programata pentru luna noiembrie.

Produs de Jonas Blue si scris impreuna cu JP Cooper, Sam Romans si Ed Drewett, „Polaroid" reda o mostra de autenticitate, venita din strafundurile raiului muzicii pop-R&B, completata de gratia sunetelor fluide de cor si de ritmurile ametitoare, ce iti raman intiparite in minte. Videoclipul piesei ii are in prim-plan pe Jonas, Liam si Lennon si a fost filmat in Manhattan.

Luand in considerare ca „Rise" a devenit unul dintre cele mai mari hit-uri ale anului 2018 (cu peste 500 de milioane de stream-uri pana la ora actuala), succesul single-ului „Polaroid" este garantat.

Jonas Blue se numara printre cei mai mari DJ pe care lumea i-a cunoscut vreodata – cu 4 nominalizari la BRIT Awards pentru cunoscutele sale single-uri („Fast Car", „Perfect Strangers", „Mama"), 85 de discuri de platina si peste 5 miliarde de stream-uri globale.

Colaborarea cu fostul membru One Direction, Liam Payne si cu actrita si cantareata Lennon Stella reprezinta o adevarata dovada de inspiratie, care va conduce „Polaroid" pe cele mai inalte culmi gloriei.

Un produs Blogger.