Alessia Cara lanseaza albumul „The Pains Of Growing”


Alessia Cara, castigatoarea premiului Grammy la categoria „Best New Artist" si una dintre cele mai ascultate artiste ale anului 2017 (cu peste 8.5 miliarde de stream-uri inregistrate), lanseaza maine, 30 noiembrie, un album autobiografic, intitulat „The Pains Of Growing".

Coperta noului material semnat Alessia Cara o reda pe artista in acelasi costum supradimensionat (purtat si in videoclipurile pieselor „Trust My Lonley" si „Growing Pains"), care, dupa cum declara si ea– „Este un mod artistic de a sugera ideea de maturizare. Cateodata simti ca te scufunzi si ca nu esti pregatit sa infrunti sarcinile pe care viata ti le pune in cale si acesta a fost modul meu de a exprima aceast sentiment."

Single-ul „Growing Pains" este prima lansare a Alessiei de la materialul ei de debut, „KNOW-IT-ALL", care a fost premiat cu disc de platina si a inclus hit-urile „Here" si „Scars To Your Beautiful". Pentru fanii Alessiei Cara, lansarea single-ului „Growing Pains" a reprezentat un moment indelung asteptat, ce a venit in completarea succesului inregistrat cu „1-800-273-8255", o colaborare istorica a artistei cu Logic, premiata cu cinci discuri de platina.

„The Pains Of Growing", cel de-al doilea album al Alessiei, include si cunoscutele piese „Not Today", „A Little More" si „Trust My Lonely", dar si multe alte surprize ce ii vor incanta pe fanii artistei de doar 22 de ani.

Poti precomanda/ salva albumul aici: 
https://umusic.lnk.to/ThePainsOfGrowingPR
Un produs Blogger.