Baboi lansează „Banii-n sac", feat NOSFE & Killa Fonic

Dupa ce a lansat piese precum „OriginalGolan" si „Ploi si vant"(feat. Cosmin Arsene), Baboi colaboreaza cu NOSFE si Killa Fonic de la Satra B.E.N.Z. si lanseaza „Banii-n sac".

M-am cunoscut cu Lu-K Beats in 2015 la studio, in timp ce el deja formase trupa Satra B.E.N.Z. si lucrau la primul lor album. Am primit un instrumental de la Alex Tabacar (Preston) si mi-am dat seama ca pe piesa asta trebuie sa fie neaparat unul dintre baietii de la Satra B.E.N.Z.. Pana la urma, am vorbit cu NOSFE, i-a placut, am inregistrat si dupa i-am trimis proiectul lui Lu-K Beats. I-a placut mult si a zis ca o sa fie si Killa Fonic pe piesa si asa a iesit «Banii-n Sac». Productia piesei este realizata de Preston (Alex Tabacar) , Lu-K Beats, DEM, PRNY, iar clipul este regizat de Freelook", declara Baboi.

Baboi (Bogdan Baboi) a inceput sa faca muzica din 1998, iar in 2000 a infiintat alaturi de Karie trupa Verbal. In 2005 a lansat piesa „Toata noaptea", feat. Puya si mai multe colaborari cu La Familia. In 2010, Baboi lanseaza impreuna cu Feli piesa „Nu ma intorc din drum", apoi colaboreaza cu artisti precum Lora, Rashid, Bibanu MixXL, Pistol si altii.

Un produs Blogger.