Maia Malancus lansează un cover dupa piesa lui Mariah Carey – All I Want For Christmas Is YouDe Mos Nicolae, micuta si talentata Maia Malancus ofera in dar o varianta a celebrei „All I Want For Christmas Is You", melodia deja sinonima cu sarbatorile de iarna.

Maia Malancus a filmat intr-un decor de poveste un videoclip colorat si s-a simtit excelent la filmarile videoclipului regizat de catre Silviu Mindroc.
Maia Malancus, castigatoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior, a lansat anul acesta a doua sa piesa, „Noi nu plecam de aici", dupa colaborarea cu ADDA pentru single-ul „Vreau sa zbor". Maia Malancus a revenit in studioul mentorului ei, Marius Moga, pentru cea de-a doua piesa.
Maia nu este la primul cover, tanara artista a lansat pana in prezent numeroase versiuni proprii la melodii celebre, pe canalul ei de YouTube, de la Annie Lennox, la Janis Joplin, pana la Queen si multi altii. Tot acolo, Maia posteaza periodic vlog-uri cu detalii din viata ei si multele activitati pe care le are – teatru, cursuri vioara si pian, scoala etc.

Un produs Blogger.