Nicki Minaj, Anuel AA si Bantu lanseaza „Familia"


Anuel AA, cunoscut pentru combinarea genurilor trap si latino, face echipa cu Nicki Minaj si Bantu pentru a lansa „Familia", o piesa molipsitoare, extrasa de pe coloana sonora a filmului Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Piesa este un adevarat exercitiu de echilbru intre cele mai indragite genuri muzicale – latino-trap, hip-hop, Afrobeat si reggae. Anuel imprima piesei „Familia" semnatura sa, care consta in exploatarea unui stil unic de interpretare a muzicii rap, un stil care se combina in mod ideal cu flow-ul desavarsit al superstarului Nicki Minaj. „Familia" este o piesa bilingva, care ne-o prezinta pe Nicki Minaj in postura de a adauga si cateva cuvinte in spaniola printre versurile ei puternice, in limba engleza, si ni-l arata pe cantaretul si producatorul din Zimbabwe, Bantu, intr-o ipostaza cu totul inedita.

Coloana sonora "The Spider-Man: Into the Spider Verse" este deja disponibila si reuneste o serie intreaga de piese originale, interpretate de artisti precum Lil Wayne, Jaden Smith, Juice WRLD si multi altii. Cele mai cunoscute piese lansate de pe acest soundtrack sunt „Sunflower", colaborarea dintre Post Malone si Swae Lee si „What's Up Danger", interpretata de Blackway si Black Caviar.

Un produs Blogger.