Phaser lansează piesa "Erou"

"Erou este o piesă destul de diferită de ceea ce am realizat noi până acum, atât ca stil muzical, cât și ca text. Sperăm ca mesajul să fie încurajator și mobilizator. Putem fi cu toții eroi în viața de zi cu zi, cât timp avem curajul să ne exprimăm ideile și să susținem valorile în care credem!", declară cei de la Phaser.
Muzica și versurile au fost scrise de cei de la Phaser și definitivate în urma colaborării cu Octavian "Vita" Horvath.
"Îi mulțumim foarte mult lui Vita pentru susținere și pentru ideile faine care au ajutat la finalizarea piesei. De asemenea îi mulțumim lui Attila Lukinich pentru efortul depus și pentru rapiditatea cu care a lucrat. Nu am fi reușit să terminăm piesa la timp fără sprijinul lor!", au mai adăugat membrii trupei.
Mixajul și masterizarea au fost asigurate de Attila Lukinich, de la DStudioPro din Timișoara.
În septembrie 2017, cei de la Phaser au început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania. "Erou" este al cincilea single rezultat și vine la o lună după lansarea single-ului precedent "Indestructibil". La începutul anului trupa a realizat și versiuni live ale unor piese proprii în cadrul ULive Session. Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).
Un produs Blogger.