Randi, Edward Sanda și RINA – moment muzical emoționant de CrăciunÎn cea mai festivă lună a anului, Randi, Edward Sanda și Rina s-au gândit să ne surprindă așa cum știu ei cel mai bine, prin muzică, și au pregătit un moment muzical perfect pentru cei care iubesc această perioadă a anului și abia asteaptă sărbătorile de iarnă.

Cei trei au filmat video-ul într-o atmosferă caldă, cu un decor pe măsură, în ton cu sărbătorile. Artiștii și-au unit vocile și au îmbinat într-o manieră proprie două piese de Crăciun foarte cunoscute, Have Yourself A Merry Little Christmas și Feliz Navidad, prin care ne reamintesc de ce Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă a anului.

Prin acest moment special echipa Famous Production dă startul seriei #MiercuriLaFamous – Christmas Edition, pregătind mai multe episoade cu iz de sărbătoare.

#MiercuriLaFamous este o serie de video-uri săptămânale în care artiștii Famous Production ne arată cum este viața la studio și pun la cale tot felul de provocări și momente muzicale speciale alături de invitații lor.

Un produs Blogger.