Julia Michaels le ofera fanilor un moment de sinceritate cu noul sau album, "Inner Monologue Part I"


Noua colectie de cantece se anunta pasionala, inspirationala si cu o amprenta personala puternica. In plus, Julia Michaels a oferit in premiera detalii despre primul sau turneu in America de Nord, "THE INNER MONOLOGU TOUR", care va debuta pe 4 martie. Biletele au fost puse in vanzare incepand cu 23 ianuarie pe site-ul oficial al artistei.

Julia Michaels s-a lansat ca si artista solo in anul 2015, dupa ce a devenit recunoscuta drept autoarea unor piese remarcabile din discografiile lui Justin Bieber si ale Selenei Gomez. In 2018 Julia a fost nominalizata la premiile Grammy la categoriile "Best New Artist", "Song Of The Year", odata cu single-ul sau de debut care i-a adus artistei mai multe certificari internationale cu discul de platina, "Issues".

Piesa "Issues" a inregistrat un succes colosal - peste 1 miliard de stream-uri la nivel global si peste 10 milioane de unitati vandute, devenind "cel mai bine vandut single al anului 2017" si parte din categoria lansata de Variety, "30 dintre cele mai ascultate piese".

De asemenea, odata cu piesa "I Miss You", lansata de Clean Bandit in colaborare cu Julia Michaels, artista a reusit si prima sa intrare in Top 10 Billboard Hot Dance/ Electronic Songs Chart.

Aceste reusite pe plan muzical, in cariera solo cat si ca producator, s-au fructificat in sound-ul matur, emotional si creativ al noului sau album, "INNER MONOLOGUE PART I".


Un produs Blogger.