Troye Sivan lanseaza videoclipul piesei "Lucky Strike" - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Troye Sivan lanseaza videoclipul piesei "Lucky Strike"

Share This

Troye Sivan a inceput anul in forta si le ofera fanilor sai clipul piesei "Lucky Strike". Videoclipul este regizat de Emma Westenberg , regizorul nominalizat la premiile Grammy pentru clipul "Pynk", lansat de Janelle Monáe.

Asa cum ne-a obisnuit deja, Troye Sivan mentine un dialog deschis cu fanii sai. Clipul "Lucky Strike" a fost lansat folosind YouTube Premiere Page chat, pentru a raspunde fanilor sai la toate intrebarile, in timpul vizionarii in premiera a clipului.

In procesul creativ de realizare al clipului, Troye si Emma au utilizat serviciile oferite de Dropbox - Dropbox si Dropbox Paper. Deoarece amandoi s-au atasat de toate ideile care au condus la clipul final, Troye va lansa, de asemenea, si doua scurtmetraje care documenteaza making of-ul. Cele doua filmulete le ofera fanilor ocazia sa experimenteze extazul si bucuria din spatele conceptului si procesului de a realizare al clipului "Lucky Strike". Primul scurtmetraj va fi disponibil luni, 14 ianuarie, si cel de-al doilea miercuri, 16 ianuarie, accesand urmatorul link: dropbox.com/troye-and-emma.

The FADER declara despre "Lucky Strike": "Un cantec despre un fumator sexi si una din cele mai bune piese pop ale anului, clar. Refrenul te face sa urli la prietenul tau, de pe partea cealalta a ringului de dans, <>."

Piesa "Lucky Strike" este extrasa de pe albumul "Bloom", care a fost apreciat de catre critici precum Rolling Stone, USA Today, Billboard, TIME si The Guardian ca fiind unul din cele mai bune albume ale anului 2018.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here