DJ Jackson lanseaza "Your body", feat. Carlprit & Kazz


DJ Jackson lanseaza single-ul "Your Body", alaturi de Cat Music si Vibe Records. Pentru „Your Body", DJ Jackson a colaborat cu artistul Carlprit, rapper-ul german recunoscut pentru colaborarea cu Alexandra Stan pentru piesa "Milion", si Kazz, iar videoclipul este unul electrizant.

"Am avut un vibe foarte pozitiv cand am produs «Your body», iar Carlprit si Kazz s-au mulat foarte bine pe viziunea mea si sunt foarte multumit de rezultat", a declarat DJ Jackson.

"«Your body» este o piesa impresionanta care sper sa prinda in Romania, un teritoriu foarte drag mie. Piesa este produsa de Jackson, iar eu mi-am pus amprenta asupra versurilor", a adaugat Carlprit.

Pana in prezent, DJ Jackson a impartit scena cu Ferry Corsten, Akon, Massari, David Guetta, Neyo, LMFAO, Fat Joe, Markus Schulz, Steve Aoki si Tiesto.

Rapper, compozitor si actor, Carlprit este recunoscut pentru „Fiesta", hit ce a adunat milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului, a colaborat cu artisti precum CvB, Manian, Jaicko, Blue Affair si multi altii.

Kazz a.k.a. Mr. Boomslang este un artist afropop din Marea Britanie, recunoscut pentru show-urile sale energice. Kazz a lansat piese precum „Jolling", „Shes Worth it" si „Kudana".

Un produs Blogger.