James Bay si Julia Michaels lanseaza piesa „Peer Pressure"

Autor: Andrei Didas | 23 februarie 2019 | Sursa foto: eonline.com

James Bay si Julia Michaels ne invata o lectie importanta despre dragoste si ne ofera fundalul sonor ideal unei povesti de amor - „Peer Pressure", combinatia perfecta intre delicatete, emotie si caldura.

„Peer Pressure" este produsa de Joel Little (Lorde si Khalid) si ne vorbeste despre modul in care gasim acea persona in fata careia suntem pregatiti a ne abandona complet, fara retinere, fara sisteme de aparare, fara frica.

„Cred ca poate fi foarte usor sa traiesti mereu stiindu-te protejat, nelasand pe nimeni sa treaca de armura personala. Din varii motive, ne cladim ziduri de aparare in fiecare zi. In momentul in care am scris , eu si Julia am dorit sa vorbim despre momentul in care persoana potrivita apare si reuseste sa crape acea arumura prin dragoste si sa ajunga la tine. Sa lucrez cu Julia a fost un moment magic, in care actul de a crea s-a simtit atat de special, mai ales ca piesa abordeaza un subiect unic, ce este expus adeasea intr-o lumina negativa", declara James Bay.

James este un real talent si un compozitor genial. Sa scriem a fost o experienta de neuitat, tocmai pentru ca ne-am distrat atat de mult, iar piesa a venit natural. Suntem indragostiti de aceasta piesa si sper ca fanii sa simta la fel", declara Julia Michaels.

Calendarul acestui an este plin pentru James Bay, a carui cariera a inflorit odata cu lansarea albumului „Electric Light" – Bay va incepe turneul nord-american curand, iar in aceasta vara se va alatura lui Ed Sheeran in cadrul turneului sau european, care va bifa si Romania, pe data de 3 iulie, la Arena Nationala.

Un produs Blogger.