Tropkillaz, J Balvin si Anitta lanseaza „Bola Rebola" feat. Mc ZaacJ Balvin, liderul incontestebil al revolutiei raggaeton, cel mai ascultat artist de pe Spotify si #1 pe YouTube, si Anitta, regina brazilianca, se alatura proiectului Tropkillaz si, impreuna cu MC Zaac, lanseaza „Bola Rebola", o piesa mai mult decat caliente, ale carei ritmuri vor face orice grupa sanguina sa clocoteasca.
Autor: Andrei Didas | 23 februarie 2019 | Sursa foto: fb.com/Tropkillaz
Colaborarea reda un mix incredibil de voci si o linie melodica molipsitoare. „Bola Rebola" este mai mult decat muzica; este o declaratie clara, plina de culoare si de un sunet puternic, vizibil prin ritmurile alerte de bass, care deschid piesa si actioneaza asemanator unei injectii cu adrenalina.
Anitta condimenteaza aceasta piesa cu prezenta ei, care nu va putea fi trecuta cu vederea, iar J Balvin este cel care ofera subtanta piesei prin versurile sale.
„Bola Rebola" este o combinatie de genuri, care promoveaza miscarea „Baile Funk" si continua linia de hit-uri lansate in acest spirit, alaturi de „Olha a Explosao", „Parado No Bailao" si „Bum Bum Tam Tam".

Un produs Blogger.