2STRIPES feat. Lori Ciobotaru lanseaza Butterfly (remix)''Butterfly' s-a nascut dintr-o idee-concept cu influente brit-pop rock, pentru genericul serialului HBO - 'Ramai cu Mine'. 
Alexia Vasilache, 08 martie 2019

Piesa nu a ajuns pe generic dar cei doi 2STRIPES au hotarat sa nu o lase la pastrare in sertar ci sa-i dea o noua viata, in forma acustica a unei povesti de dragoste: doi fosti iubiti, macinati de aminitrile si iubirea neimplinita a tineretii, trimit un ultim mesaj de iubire pe aripile delicate ale fluturelui, in speranta ca vantul il va ghida catre urechile celuitalt.

Ciprian incepe povestea, vocea Loredanei Ciobotaru vine ca o completare perfecta, cele 2 voci imbinandu-se la final intr-un duet emotionant.

Constantin Dumitrascu aka Stantin reorchestreaza acum piesa intr-o forma fresh, electro-pop, cu care 2STRIPES spera sa ajunga la inimile tuturor.

Ciprian si Ionut, aka "2STRIPES", activeaza de multi ani in zona de post-productie, de studio si compozitie, colaborand la numeroase proiecte de-a lungul timpului.

Decizia a venit natural, colaborativ, lucrurile au inceput sa se lege si au inceput sa apara si piesele: pentru ca degeaba ai talent dacă nu muncești, s-au hotarat sa le aduca la viata pe principiul 'do-it-yourself'.

Un produs Blogger.