5 GANG lansează piesa STORY5 GANG, trupa care a înnebunit puștii din România a mai scos o piesă. După ce Selly a făcut recent 18 ani, astăzi 5GANG lansează o nouă piesă, STORY.
Andrei Didas | 01 martie 2019
Piesa este produsa de "That Was Quick", iar de regia clipului s-a ocupat Andrei Selaru (Selly). In clip ii putem recunoaste pe Bromania, Lino Golden, Alina Eremia, Laura Giurcanu si Emil Rengle in calitate de invitati. 

5GANG este cu siguranță un fenomen, care reușește să surprindă de la proiect la proiect. Toate piesele lansate in cadrul proiectului au ocupat prima pozitie in Youtube Trending si au intrat in topurile locale ale magazinelor digitale.

Cu aproape 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de Youtube, Selly este cel mai urmarit vlogger din Romania. Alaturi de Diana Condurache, Gami, Pain si Exploit, acesta a lansat proiectul 5GANG. In doar un an de existenta, cei cinci au reusit sa devina unul dintre cele mai de succes branduri ce hranesc apetitul comunitatii YouTube din Romania, prin versuri in care adolescetii se pot identifica foarte usor si o energie aparte atat a muzicii cat si a vlogurilor.

Anul 2018 a marcat si primul turneul al vloggerilor din tara, in cadrul caruia 5GANG au sustinut show-uri in 8 orase din tara, avand un succes rasunator.

Sambata, 1 Iunie 2019, 5GANG va sustine cel mai mare concert de pana acum, la Arenele Romane din Bucuresti. 

Evenimentul va marca cea mai mare intalnire a adolescentilor cu trupa lor preferata si hiturile acesteia, alaturi de momente unice, pregatite special pentru comunitatea de fani.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenție de evenimente și Global Talent United, agenție de talente și endorsement, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Un produs Blogger.