Andreea Olaru lanseaza single-ul "Sun-o pe ea"Andreea Olaru lanseaza un "mesaj vocal" sensibil, care are toate ingredientele pentru a ajunge in inimile tuturor – "Sun-o pe ea".
Ana Vasilache, 12 martie 2019

Noul single spune o altfel de poveste de iubire, un triunghi al dragostei in care el si ea inca se mai iubesc. In dragoste, tot ce vrei sa simti este fericire, dar aceasta nu vine mereu cu soare. Aduce uneori cu ea o ploaie calda care te face sa tremuri atunci cand dispare.Cum spun si versurile piesei, "dragostea vine cu un suflet care a fost odata abandonat", iar asta te face sa te pierzi. In videoclipul regizat de Kobzzon, Andreea isi varsa supararea in vicii, metamorfozand durerea pe care cineva poate sa o aiba atunci cand sufera in dragoste.

Piesa este scrisa de Sandor Biro, impreuna cu Andreea Olaru, in studioul Famous Production.

"*Sun-o pe ea* este o piesa de suflet. Mi-am dorit ca prin ea sa transmit sentimentele acelei femei care a iubit si a iertat. Este depre acea femeie care a asteptat o schimbare din partea celui pe care il iubeste dar, din pacate, acesta a continuat sa si 'iroseasca bataile inimii' pe inimi straine. Sunt foarte fericita ca am colaborat cu Sandor, un om extrem de talentat, care are o sensibilitate aparte si cu siguranta vom colabora si pe viitor", a declarat Andreea Olaru.

Andreea si-a descoperit talentul si pasiunea pentru cantat la 6 ani, dar nu a fost indrumata catre muzica, ajungand sa devina absolventa a Facultatii de Drept. Andreea Olaru a aparut in lumina reflectoarelor odata cu prezenta de la Vocea Romaniei. Dupa primul ei single - "Oare o sa-ti amintesti", in colaborare cu Robert Toma, am fost siguri ca o sa va amintiti de ea. Al doilea single lansat de Andreea a fost "Demonul meu", care a fost prezentat in doua versiuni, cu versuri in limba romana si cu versuri in limba engleza.

Un produs Blogger.