Dean Lewis lanseaza videoclipul piesei „7 Minutes” - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Dean Lewis lanseaza videoclipul piesei „7 Minutes”

Share This


Dean Lewis lanseaza videoclipul piesei „7 Minutes", cel mai recent single al sau, care se regaseste pe albumul „A Place We Knew", a carui lansare va avea loc pe 22 martie. 
Andrei Didas, 08 martie 2019
Materialul video al piesei a fost regizat de Stevie Russell (Kodaline) si a fost filmat in diferite locuri din Los Angeles. Videoclipul piesei „7 Minutes" reda povestea unei despartiri dureroase prin developarea unor cadre de tip amintire, ce au rolul de a aduce explicatii si de a gasi motivele din spatele separarii.

„Stevie a regizat unele dintre videoclipurile mele preferate. Este una dintre persoanele cu care am vrut sa colaborez neaparat. A fost o experienta fantastica si simt ca videoclipul reda intocmai ideea piesei", declara Dean Lewis.

„7 Minutes" a luat nastere intr-un taxi londonez, in urma unei neintelegeri cu o fata. Multi artisti au explorat motivul pierderii iubirii, dar putini au scris despre acele prime cateva momente de durere, despre momentul in care simti ca lumea si-a pierdut gravitatia si sensul totodata.

Single-ul „7 Minutes" a inregistrat peste 40 de milioane de ascultari in doar 4 saptamani si este certificat cu disc de aur in Australia, reusind sa se claseze pe prima pozitie in topul TMN Hottest 100 Airplay. Impreuna cu hit-urile „Be Alright" – 715 milioane de ascultari, 6 discuri de platina, #1 in topul Shazam din USA – si „Waves" (5 discuri de platina), „7 Minutes" se va regasi pe albumul de debut al lui Dean, „A Place We Knew", produs in colaborare cu Edd Holloway & Nick Atkinson, John Castle, Dann Hume si Dylan Nash.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here