DJ Layla si Misha lanseaza „Eagle"Luna martie este luna femeilor care iubesc, care sunt iubite sau a celor care isi beau cafeaua in singuratate si se bucura de timpul petrecut in liniste cu ele insele.
Andrei Didas, 08 martie 2019
#Eagle este cea mai recenta piesa lansata de DJ Layla si Misha, un imn inchinat femeii puternice, hotarate, care stie ce vrea, dar mai ales stie sa treaca peste orice obstacol cu capul sus si nu accepta niciodata compromisuri de dragul unei relatii si oricat de dureroasa ar fi despartirea, inima lor este libera precum un vultur in zbor.

"Aveam piesa de cateva luni bune, dar tot nu ne hotarasem, alaturi de echipa Rassada Music, cu cine sa colaborez. Fiind atat de puternic mesajul, ne gandeam la cineva care are puterea vocala, dar si maturitatea necesara sa-l transmita publicului. Colaborarea cu Misha a dat acestei piese culoarea necesara, pentru ca personalitatea ei puternica s-a reflectat pe deplin in piesa #Eagle", marturiseste DJ Layla.

"Mi-a placut foarte mult aceasta piesa pentru ca are un mesaj profund. Consider ca fiecare dintre noi am traversat la un moment dat in viata o perioada mai dificila, emotional vorbind, si de aceea cred ca majoritatea persoanelor care vor asculta piesa se vor regasi intr-o anumita masura in aceste versuri", a declarat Misha.

Produsa in studioul Rassada Music, piesa #Eagle a fost compusa de Radu Sirbu si Sianna, iar de styling si povestea vizuala a piesei s-au ocupat Elena Vasile, Sirbu Ana, Paulina Buldumea, Dorina Bulgaru, tinutele fiind semnate de Wanda's Dream.

Un produs Blogger.